dijous, 15 d’octubre del 2009

Fi de la Temp.2009 i reinici del blog


Be, després de tenir en "stanby" el blog durant 22 setmanes, torno a escriure. La veritat es que ho vaig anar deixant una mica per mandra, també es va afegir que durant un temps no vaig tenir ordenador i a la feina ens ho van censurar al mes pur estil de la SS. Que hi farem com diuen els de terres endins "mas vale tarde que nunca".
En aquestes 22 setmanes, des de abans de fer l'Ironcat, l'Iron ha seguit competint, després del IM de l'Ampolla vaig fer el 1/2 IM de Balaguer, el IM Altriman (França), les curses de festa major de Flix i Ascó, el Tri-cross d'Alcañiz, i el IM Challenge de Calella. Tots es mereixen un post a banda, que faré properament (ficaré per fi fotos) i així li donarem vida de nou a aquest blog.
Pel que fà a Trepa segueix paradet, amb alguna inclusió a fer totxos.

8 comentaris:

  1. ueeeeeeeeeeeeeeeeee ya era horaaaaaa!!
    una abraçada crack!
    Aitor

    ResponElimina
  2. Menos mal que t'han agafat ganes d'actualitzar el bloc. Ara a veure si no tardes 22 setmanes en tornar-lo a actualitzar. jejejejeje
    Txinot

    ResponElimina
  3. Ostic!!! no m'ho creia, pero sí, has penjat una afoto i tot!!! Enhorabona (per la temporada, no per lo Blog)
    Pitoi.

    ResponElimina
  4. Gràcies, per fi tinc algun comentari, pensava que era un ignorat a la red internauta. "Por fin existo". Prometo no tardar 22 setmanes en tornar a actualitzar.

    ResponElimina
  5. Un altre que anava mirant el teu blog per saber de tu... pel que veig t'anat força bé.
    Quan t'ho permeti el calandari quedem per fer una bona curtida riberenca.
    Salut a reveure
    joan farnós

    ResponElimina
  6. Espavil, que ja portes uns quants dies sense actualitzar el negoci. Començar a posar, objectius, curses programades o una mica de la teva actualitat d'entrenaments i barbacoes mamooooooooooooó!!!

    ResponElimina
  7. Home!!!!! ja no mirava el blog perque no actualitzabes company , venga ara no pots parar , com molt be diu Colibri i estaria be aixo de posar objectius i curses programades .
    Anims i mos veiem.

    ResponElimina
  8. aviam si et reactives el blog i el nom de trepa que al final l'hauras d'escriure en minuscules.
    Vaig llegir l'altre dia una piada teva de fa anys on ja feies els primers pinets en els Triatlons.
    BTT - MasColomer - BTT - Solctici d'Hivern - BTT - KRT - BTT - Baaaarrr. Ja meu contaras en persona pero vaia curtida us vau marcar en un temps meritori...haviam si fem una cosa semblant!
    roger

    ResponElimina