dimecres, 11 de novembre del 2009

Resum temp.2009. 3era Part IM Challenge Calella

L'últim IM de la temporada el vaig fer una mica per rebot ja que volia anar al B de Banyoles però vaig quedar-me sense plaça. Gràcies a una amistat vaig poder inscriure´m al final al IM de Calella. Abans d'anar-hi havia fet:
-Tri-cross Trifesta de Flix, organitzat per l'amic "Noio", Joan Bagés. Per segon any ens reuníem els fanàtics del Tri de Flix i voltants. Jo m'ho prenc com una cursa més, així que a tope de principi a final, a la nit ho celebrem amb un bon sopar al mas de Noio.


-Cursa de Festa Major de Flix. Per 15é any consecutiu hi participo acabant el 8é de la cursa i 1er local. A 3'41"/km i a 187 pm máx. i 171 pm de mitja.
-Cursa de Festa Major d'Ascó. Abans faig 60km amb bici, que no serveixen d'escusa perquè hi havia una flota de marroquis que arrasen. Acabo el 21 fent 5km en 19'.

-Tri-cross d'Alcañiz. Vaig per cumplir amb l'equip d'aquesta temp. Biciaccion http://www.biciaccion.com/ Bona cursa acabant el 18.

-Cursa de la Diada de Térmens. 10km en 39'47", fent el 58.

-IM CHALENGE CALELLA. Havia treballat molts torns durant l'agost i setembre, així que tot i que estrenava nou entrenador, no havia pogut complir amb el programa establert. I el dia de la prova es va demostrar que sense un entrenament adequat el dia D toca patir, i molt que toca patir.... Nedant vaig tardar molt més de lo esperat, es va fer molt llarg, amb bici bé fins al km 70 (anava a 37km/h) després es va acabar la pila i finalment faig 5h29'. La marató começo a bon ritme però es fa eterna....amb 4h35' de patiment, ara corro, ara camino, fins el final, on els últims 5km juntament amb Carlos Ramirez ens marquem una serie de com hauriem d'anar tota la marató si volem fer una marca amb condicions. Acabo en 11h35' entrant per la catifa vermella.




Així acabem la temp. amb l'experiència acumulada per intentar al 2010 fer-ho millor.
Temp. 2009
Nadar: 157km
Bici: 8498km
Correr:1550km
Hores: 561h




Trepa va un dia a Siurana per recordar-se'n de fer el nus d'escalada.




Fotos del Challenge i la Trifesta

3 comentaris:

  1. Això va agafant color noi! Però trobem a faltar alguna foto d'escalada també.

    ResponElimina
  2. Bona temporada company , ara es temps de treballar per la temp seguent , a vore si te surtem millor les coses. Tot hi que crec que no et pots quexar , que encara que potser esperaves fer-ho millor has millorat registres de la temp. anterior no?????
    Salud i força al canut.

    ResponElimina
  3. Sols se'n autocrític i treballant millorarem. Segur que a tots ens anirà millor amb sacrifici i esforç. Inclús Trepa que està com els ossos, hivernant, tornarà per a fer algo amb cara i ulls.

    ResponElimina