dimarts, 24 de novembre del 2009

Cross Escolar a Flix


Aquest any desde el Ceip de Flix van proposar-me entrenar als nens per al cross escolar, tal i com vaig fer el curs passat per al fons dels jocs escolars. No m'ho vaig pensar massa, i juntament amb Marcos Tarragó que hem sustitueix els dies que no puc estar als entrenaments, vam començar a entrenar dilluns i dimecres de cada setmana.
Aquest passat diumenge es disputava el primer cross escolar. Vam demanar de fer-lo aquí, a Flix, així que vaig dissenyar un circuit pel camp de futbol i el parc nou de la bassa les clotxes.
Dissabte per la tarde i diumenge vam estar preparant el circuit amb tots els detalls.
Diumenge s'aixecà amb boira que poc a poc es va desfent. Les curses unes amb més corredors que altres, van estar disputades. Pel que fa als meus deixebles, es van portar excelentment.
En categoria Aleví femení, Maria Cervelló acaba al podium en tercer lloc, i Alba Luelmo en cinquè lloc.

En categoria Benjamí masculí Arnau Sabaté també puja al podium en tercer lloc.
En categoria Benjamí femení Laia Solé domina la prova de principi a fi i guanya amb total autoritat.
Vam tenir 4 baixes de corredors per grip, a la propera cursa segur que hi participen.Estic content dels resultats, demostrant que amb treball i sacrifici es resultats arriben.El proper cross el 13 de decembre a Mora.
Fotos podium Aleví femení i de tot l'equip al podium .

Tornem al monte!!!



Després de estar dos anys on sols he sortit puntualment al monte a fer deportiva o ocasionalment alguna via llarga, per aquesta temporada tinc pensat fer més activitat, tornar on erem abans i fer alguna cosa "amb cara i ulls". Així que en les darreres dues setmanes hem sortit al monte, primer anant a patejar 6h cap a les agulles de travessany i un altre dia al Montroig (Vilanova de la sal), a la Pala de Coll on escalem Rosa d'Abril (80m máx. V+) i Heroes del Silencio (máx.6b) , sempre amb la companyia de l'amic Toni Garcia.
Anem poc a poc i amb bona lletra, els entrenos per als triatlons ens deixen bastant tocats, hem d'acostumar el cos a tot el treball per tal d'anar fent cosetes de mica en mica.

Fotos: Agulles de Travessany i al cim de la Pala del coll (Montroig-Vilanova de la Sal

Calendari 2010 i primer mes d'entrenos


Bé, després de 3 setmanes practicament parat al acabar la temp.2009 amb l'Ironman de Calella tornen a la feina. Comencem nova temp. amb entrenador nou (Atilla Ozkan), amb nous companys d'entreno (Aitor Alejandre, David montañez, etc.), esperant que amb l'experiència dels altres anys i el treball surtin els fruits.

Pel que fa als entrenos a una mitja de 11h setmanals estem insistin en la natació, intentant millorar la técnica i en la bici i el còrrer entrenos curts però algun d'intens. També hem tornat al gimnàs (1 o 2 cops a la setmana).
Foto: Aitor i jo un dissabte pel matí, abans d'un entreno canyero

Per la seva banda Trepa també ha tornat al monte i a la paret encara que "piano a piano"

El calendari per al 2010 serà aquest:

-Gener i febrer : Algun 10.000 i alguna mitja marató encara per definir segons torn de treball, amb possibilitat de fer la mitja de Sitges (on l'any passat vam anar bé, així sempre es pot comparar) i la mitja de Gavà (on fà dos anys, vam correr i també es pot comparar).

-Març: Algun duatló de carretera per preparar el Duatló de llarga distància de Sueca.(10-82-20)

-Abril: Triatló B de Banyoles (2'2-80-20)

-Maig: Ironcat (3'8-180-42)

-Juny: 1/2 Ironman Balaguer (1'9-90-21)

-Juliol: ? (segurament entrenar a saco)

-Agost: Ironman de Regensburg (Alemanya)

A Sueca m'ho vaig passar molt bé, el millor resultat de l'any, a Banyoles a millorar la marca del 2008 on sols vaig anar bé en bici, a L'Ironcat a millorar el temps fent una marató com toca. A Balaguer crec que hi hauriem d'anar tots els de la tri-festa, sense escuses, per sols 40€, aprop de casa per nosaltres i la family. Al juliol o bé entrenar o anar el 10 de juliol a Cantabria que fan un mig ironman nou, i al 1 d'agost anar al Ironman de Regensburg, cita principal de l'any. Si s'esgoten les inscripcions sempre queda anar el mateix dia al Campionat del mon de llarga distàcia a Immenstad (Alemanya).

Que us sembla, algú s'anima?