dimarts, 24 de novembre del 2009

Calendari 2010 i primer mes d'entrenos


Bé, després de 3 setmanes practicament parat al acabar la temp.2009 amb l'Ironman de Calella tornen a la feina. Comencem nova temp. amb entrenador nou (Atilla Ozkan), amb nous companys d'entreno (Aitor Alejandre, David montañez, etc.), esperant que amb l'experiència dels altres anys i el treball surtin els fruits.

Pel que fa als entrenos a una mitja de 11h setmanals estem insistin en la natació, intentant millorar la técnica i en la bici i el còrrer entrenos curts però algun d'intens. També hem tornat al gimnàs (1 o 2 cops a la setmana).
Foto: Aitor i jo un dissabte pel matí, abans d'un entreno canyero

Per la seva banda Trepa també ha tornat al monte i a la paret encara que "piano a piano"

El calendari per al 2010 serà aquest:

-Gener i febrer : Algun 10.000 i alguna mitja marató encara per definir segons torn de treball, amb possibilitat de fer la mitja de Sitges (on l'any passat vam anar bé, així sempre es pot comparar) i la mitja de Gavà (on fà dos anys, vam correr i també es pot comparar).

-Març: Algun duatló de carretera per preparar el Duatló de llarga distància de Sueca.(10-82-20)

-Abril: Triatló B de Banyoles (2'2-80-20)

-Maig: Ironcat (3'8-180-42)

-Juny: 1/2 Ironman Balaguer (1'9-90-21)

-Juliol: ? (segurament entrenar a saco)

-Agost: Ironman de Regensburg (Alemanya)

A Sueca m'ho vaig passar molt bé, el millor resultat de l'any, a Banyoles a millorar la marca del 2008 on sols vaig anar bé en bici, a L'Ironcat a millorar el temps fent una marató com toca. A Balaguer crec que hi hauriem d'anar tots els de la tri-festa, sense escuses, per sols 40€, aprop de casa per nosaltres i la family. Al juliol o bé entrenar o anar el 10 de juliol a Cantabria que fan un mig ironman nou, i al 1 d'agost anar al Ironman de Regensburg, cita principal de l'any. Si s'esgoten les inscripcions sempre queda anar el mateix dia al Campionat del mon de llarga distàcia a Immenstad (Alemanya).

Que us sembla, algú s'anima?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada