dimarts, 24 de novembre del 2009

Cross Escolar a Flix


Aquest any desde el Ceip de Flix van proposar-me entrenar als nens per al cross escolar, tal i com vaig fer el curs passat per al fons dels jocs escolars. No m'ho vaig pensar massa, i juntament amb Marcos Tarragó que hem sustitueix els dies que no puc estar als entrenaments, vam començar a entrenar dilluns i dimecres de cada setmana.
Aquest passat diumenge es disputava el primer cross escolar. Vam demanar de fer-lo aquí, a Flix, així que vaig dissenyar un circuit pel camp de futbol i el parc nou de la bassa les clotxes.
Dissabte per la tarde i diumenge vam estar preparant el circuit amb tots els detalls.
Diumenge s'aixecà amb boira que poc a poc es va desfent. Les curses unes amb més corredors que altres, van estar disputades. Pel que fa als meus deixebles, es van portar excelentment.
En categoria Aleví femení, Maria Cervelló acaba al podium en tercer lloc, i Alba Luelmo en cinquè lloc.

En categoria Benjamí masculí Arnau Sabaté també puja al podium en tercer lloc.
En categoria Benjamí femení Laia Solé domina la prova de principi a fi i guanya amb total autoritat.
Vam tenir 4 baixes de corredors per grip, a la propera cursa segur que hi participen.Estic content dels resultats, demostrant que amb treball i sacrifici es resultats arriben.El proper cross el 13 de decembre a Mora.
Fotos podium Aleví femení i de tot l'equip al podium .

5 comentaris:

  1. Bona feina Àlex! Ja fa temps vaig dir-te que algún dia acabaries per fer alguna cosa com aquesta. Potser has tingut que ser pare per poder adonarte'n, de totes maneres m'he penso que l'Emma això de còrrer ... Ara toca treballar i treballar i poder fer pedrera d'una vegada que estem més sols que la una.

    ResponElimina
  2. Pot ser aconseguirem que algú agafi el relleu nostre. Algo falla quan a la cursa de nadal, excepte dos anys pollo, estem nosaltres davant, a les escales lo mateix i a festa major, sense comentaris, aquell dia sols caminen els +35.
    Mes val que vingui pronte algú, que nosaltres som el relleu del pastor!!!!

    ResponElimina
  3. Zatopek! Que passa amb la informació i actualització del bloc!!! Després et queixes que la penya no deixa coments... La gent vol noticies, novetats, objectius i fites. Venga inventa inspiració que tens feina paio!!!

    ResponElimina
  4. Al final t'haurem de denunciar! Venga home actualitzar el blog dels collons!!!

    ResponElimina
  5. xeik!!!!! q aviat ja farà un any del puto cross collons....
    a veure si fiques els reptes i la planificació de la temporada, si no millor q lo donos de baixa, perquè cada cop q entre i veus això te cauen los collons a terra.
    venga fiera, a veure si te puc acompanyar a recorrer terme aviat!
    Robert

    ResponElimina